ComfortFeet

Medisch Pedicurepraktijk


 


Welkom bij ComfortFeet!


Het belang van een goede voetverzorging wordt helaas nogal eens onderschat. Voeten zijn immers in uiterlijke zin niet zo zichtbaar als ons gezicht of onze handen. Veelal beperkt de persoonlijke verzorging zich tot het knippen en lakken van de nagels.


Aandacht besteden aan uw voeten is echter geen overbodige luxe. Uw voeten moeten u uw hele leven dragen en leggen heel wat kilometers af. Ze vormen een wezenlijk onderdeel van uw lichaam en dragen bij aan de kwaliteit van uw leven. Gun uw voeten daarom de zorg en aandacht die ze verdienen.


Wie is ComfortFeet?

Mijn naam is Wendy de Rijk, medisch pedicure. Bij ComfortFeet verhelp ik niet alleen deskundig uw voetklachten, maar worden uw voeten ook op een ontspannen manier in de watten gelegd. Als medisch pedicure ben ik gecertificeerd voor de behandeling van risicovoeten, waaronder de voetverzorging van mensen met reuma en diabetes mellitus.  Voetzorg van patiënten met reumatoïde artritis en diabetes mellitus wordt door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed. Controleer voor meer informatie uw polis. Meer informatie is ook te vinden op   www.zorgwijzer.nl.


Ik maak bij mijn behandelingen gebruik van de modernste technieken en werk volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf, wat staat voor kwaliteit en hygiëne. Als medisch pedicure ben ik tevens ingeschreven in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) en als zorgverlener aangesloten bij Zorggroep RCH Midden-Brabant.