ComfortFeet

Pedicurepraktijk

Hygiëne protocol

Waarom een hygiëne protocol?

Als preventiemaatregel tegen de verspreiding van het coronavirus hechten wij er belang aan om onze praktijk veilig en schoon te houden. Zowel voor uzelf als voor ons. Dit stelt ons in staat om de behandelingen op een goede en verantwoorde wijze uit te voeren zonder te kort te doen aan de kwaliteit.

Bent u verkouden, heeft u last van hoesten of koorts?

Bezoekt u onze praktijk dan niet en neem contact met ons op voor het annuleren en opnieuw inplannen van uw afspraak. Uiteraard zorgen wij ervoor dat wijzelf ook symptoom vrij zijn.

Handen wassen

Zorg ervoor dat u voorafgaand aan uw bezoek uw handen goed heeft gewassen. Bij binnenkomst zult u in ieder geval worden verzocht uw handen nogmaals te desinfecteren.

Niesbui of snuiten

Het kan natuurlijk voorkomen dat u plotsteling moet niezen of uw neus moet snuiten. Nies in uw elleboog en maak gebruik van papieren zakdoekjes.

Aantal cliënten

Tijdens de behandeling mag zich slechts 1 cliënt in de praktijk bevinden.

Afstand

Zodra u de praktijkruimte betreedt, uw schoenen heeft uitgetrokken en uw handen heeft gedesinfecteerd kunt u direct plaatsnemen in de behandelstoel. De pedicure heeft voorafgaand reeds voorzorg genomen door het dragen van mondbescherming en handschoenen. Bij de behandeling wordt de 1,5 meter norm gerespecteerd.

Schoonhouden apparatuur en praktijk

Wij desinfecteren na iedere behandeling onze handen en zorgen ervoor dat onze praktijkruimte en behandelingsapparatuur weer schoon is voor de komst van een nieuwe cliënt.

Betaling

U wordt verzocht om zoveel als mogelijk contactloos te betalen.